LED reflektor s senzorjem ter ostala LED svetila imajo številne prednosti

Med svetili, ki so že nekaj časa izjemno aktualni, so tudi reflektorji. Uporabljamo jih lahko v zunanjih ali notranjih prostorih. Še posebno je priljubljen tudi LED reflektor s senzorjem. Tega najpogosteje uporabljamo v zunanjih prostorih. Njegova naloga pa je lahko vsestranska.

Nameščamo jih na dovoze, stopnišča, terase ter na podobna območja. Tak reflektor je opremljen s senzorjem gibanja, nudi pa prav posebno zaščito, zato ga lahko uporabljamo tako v zunanjih kot notranjih prostorih. Nudi razpršeno in enakomerno osvetlitev določenega prostora. Kot svetilnosti je ponavadi 150 stopinj. Na trgu lahko kupimo reflektorje v najrazličnejših variantah, ki se med seboj razlikujejo tudi v barvah. LED reflektor s senzorjem lahko oddaja toplo belo barvo, nevtralno belo ali hladno belo svetlobo.

LED svetila in njihove izjemne prednosti

LED reflektor s senzorjem

LED reflektor s senzorjem in tudi druga svetila te vrste veljajo za svetila z izjemnimi prednostmi. V prvi vrsti je zanje značilno, da je njihova cena izjemno padla in so tako cenovno zelo ugodni. V zadnjem času so postali ena od najcenejših in hkrati tudi najboljših rešitev za osvetlitev poslovnih prostorov, delavnic, garažnih hiš in nenazadnje tudi naših domov; skratka tam, kjer je potrebna dolgotrajna in dobra osvetlitev. Taka svetila so lahko kar do 30 % varčnejša od drugih svetil. Tudi na dolgi rok lahko privarčujemo kar nekaj denarja.

https://www.youtube.com/watch?v=9iUfCHzDUzY

Za LED svetila je značilno tudi to, da svetijo tudi po poteku življenjske dobe. Ob koncu življenjske dobe imajo še vedno približno 70 % prvotne svetilnosti. Ena od izjemno pomembnih lastnosti je tudi ta, da LED reflektor ter ostala tovrstna svetila ne vsebujejo strupenega živega srebra. Za njih je značilno tudi to, da ne oddajajo UV žarkov. Vemo, da UV in tudi IR svetloba lahko povzroča bledenje barv, obenem pa sta to najpogostejša vzroka za motnje vida, utrujene oči ter glavobol.

Poleg vsega se RED reflektor s senzorjem skupaj z ostalimi LED svetili ponaša še s 100 % svetilnostjo ob vklopu, ne utripajo, odporna so na prižiganje ter ugašanje ter ne oddajajo toplote. Tovrstna svetila imajo torej več kot zadostno število razlogov, da postanejo del našega življenja. V naše domove ter druge prostore ter območja prinašajo ne samo izjemno kvalitetno svetilnost, temveč poskrbijo tudi za naše zdravje.

Ali veste da ima ročni viličar omejeno hitrost, ki ne sme presegti 6 km/h? Več o teh viličarjih si lahko preberete tako da sledite povezavi.

Scroll to Top
Scroll to Top